Druga (gostujuća) pobjeda!

KK DOŠK 74

KK DIADORA 82

(18:18, 19:20, 20:23, 17:21)


Drniš - dvorana OŠ A. Mihanovića Petropoljskog. Suci: Bralić, Lovrić, Radovčić


KK DOŠK: Milovac 8, Tomić, Lucić 22, Štingl 4, Marin 8, Pranić 3, Malenica 2, Dujić M. 8, Stojanović 19, Abramac, Dujić I.

Trener: Alen Šikić


KK DIADORA: Bašić 13, Segarić 12, Kabić 3, Begić, Zrilić 12, Marin 11, Jadrijev 8, Butić 7, Kovačević, Troskot 8, Vidaić 8

Trener: Mario Pešut

Pomoćni treneri: David Zubčić, Darko Melnik, Donat Vidov


Gostujuća utakmica u Drnišu bila je prva od 3 utakmice koje će košarkaši Diadore odigrati unutar tjedan dana. U tom ludom NBA ritmu #Entuzijasti su izborili prvu ligašku pobjedu rezultatom 74:82. Sljedeća utakmica na rasporedu je odgođena utakmica prvog kola protiv KK Pet Bunara. Bili Brig, 20 sati, mjesto je i vrijeme domaće premijere u novoj sezoni.

Listopad je mjesec posvećen podizanju svijesti o raku dojke, kojeg će Entuzijasti obilježiti nošenjem ružičaste vrpce na službenim utakmicama u Kupu Krešimira Ćosića i hrvatskoj Drugoj ligi Jug

Što se tiče gostovanja u Drnišu, naši su košarkaši ponovo "sporije" ušli u utakmicu, izmjenjivala su se vodstva, ali na kraju je prva četvrtina završila izjednačenim rezultatom, 18:18. U drugoj četvrtini i dalje se igralo "koš za koš", no poluvrijeme Diadora završava s pola koša prednosti, 37:38. Obrana Diadore se digla u "višu brzinu" nakon predaha, a rezultatska prednost počela je rasti. Došlo se i do +8 (45:53), ali ipak Drnišani se ne predaju i uspijevaju smanjiti na -4 do kraja četvrtine (57:61). U posljednju četvrtinu Diadora je krenula "uraganski" i serijom 13:0 lome protivnika koji više nisu imali snage za još jedan povratak u utakmicu. Rezultat 74:82 stajao je na semaforu nakon 40 minuta, slavlje igrača, trenera i navijača u Drnišu moglo je početi. Ovim putem čestitamo i DOŠK-u na dobroj i fer igri!


IVAN BAŠIĆ NAKON UTAKMICE:


FOTOGALERIJA:

FOTO: Tomislav Pećarić


STATISTIKA UTAKMICE:


195 views
logo diadora.png
0
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon