Gostovanje u Trilju

Sa 10 pobjeda i samo jednim porazom, #Entuzijasti drže prvu poziciju u Drugoj ligi Jug i nastavak niza tražiti će na neugodnom gostovanju u Trilju kod momčadi Cetine.


U prošlom kolu igrači Marija Pešuta su bez problema prošli kroz Sv. Filip i Jakov, gdje su pobjedili momčad Pristana 71:103. Igraju sjajno, superiorno i bez pretjerivanja se može reći da zaslužuju rang više. Posebno veseli pozitivna energija koja vlada u klubu, kao i sjajni odnosi igrača, trenera i uprave kluba. Utakmicu sa Cetinom najavio je iskusni bek šuter Diadore - Tomislav Grbić."Ovu sezonu otvorili smo entuzijastično s vrhunskim pripremama naših trenera. Na kondicijskom i taktičkom planu održavamo kontinuitet kroz cijelu sezonu, te pokazujemo da kao klub zaslužujemo rang više po svim segmentima košarkaške igre. Jako sam zadovoljan svakodnevnim treninzima i nadasve prijateljskim odnosom među suigračima, a posebno sam oduševljen odnosom na relaciji treneri-igrači u kojima svi daju svoj maksimum, koji u konačnici rezultira ovako dobrim rezultatima." - rekao je Grbić"Svojom igrom ne mogu nikako biti zadovoljan, unatoč osobnim zdravstvenim problemima koji me prate od početka sezone, trudim se dati svoj doprinos ekipi, radeći prvenstveno na svojoj

kondiciji i brzini. Iza mene su praktički dvije godine bez treniranja i trebat će vrimena za vratiti formu jer smatram da mogu ponuditi puno više. Zahvalan sam trenerima i klubu na ukazanoj prilici i razumijevanju." - dodao je."Pred nama je utakmica u Trilju kod Cetine, idemo iz utakmice u utakmicu, nadam se da ćemo nastaviti u istom pobjedničkom ritmu te brzim protokom lopte i fanatičnom obranom svladati i ovog protivnika."SVI U TRILJ!

SUBOTA, 18:00

50 views
logo diadora.png
0
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon