Nakon produžetka do šeste pobjede!

U 8. kolu Druge lige Jug, #Entuzijasti su nakon produžetka došli do pobjede rezultatom 80:76 nad vrlo dobrom mladom ekipom OKK Dražen Petrović.


Na početku utakmice se odmah vidjelo da igračima fali onog žara kakvog smo imali prilike vidjeti na teškim utakmicama u Kupu. Utakmica koja nema natjecateljski značaj može itekako dobro poslužiti kao "jači trening". Svakog protivnika se treba poštivati i u svakoj pa i ovoj utakmici treba ući maksimalno ozbiljno. Na kraju prve četvrtine, semafor pokazuje 16:16. No, razloga za paniku nije bilo, usprkos rezultatu trener Pešut je rotirao sve igrače te je prve seniorske minute dao našim juniorima Niki Zdriliću i Pašku Frančeskiniju. Prvo poluvrijeme završava rezultatom 34:38.Drugo poluvrijeme donijelo je puno veći voljni moment, no u napadu su se i dalje tražila individualna rješenja. Lopta je slabo kružila i momčad je djelovala dosta statično. Šibenčani su to sve vrlo dobro kažnjavati, imali su čisti šut za pobjedu, ali su ga promašili te je nakon 40 minuta rezultat glasio 70:70. U produžetku su igrači skupili glave i relativno mirno priveli utakmicu kraju. Čestitke ekipi OKK Dražen Petrović na korektnoj igri i želimo im sreću u nastavku sezone!Vesele nas minute naših mladih, a posebno i prvi seniorski koš Paška Frančeskinija!

Također, prvi put u povijesti Diadore, ostvaren je triple-double i to Ivana Bašića koji je predvodio momčad sa 17 koševa, 12 skokova i 10 asistencija. Sjajne igre također su pružili Tomislav Kabić (13p, 8sk, 3ast), Niko Marin (12p, 8sk) te Nikola Jadrijev (16p, 4sk).


STATISTIKA UTAKMICE


Sljedeće kolo gostujemo u Sukošanu u utakmici za prvo mjesto u polusezoni!FOTOGALERIJA

FOTO: Tomislav Pećarić

99 views
logo diadora.png
0
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon