Predane donacije Udruzi za autizam i župi Srca Isusova

Članovi Košarkaškog kluba Diadora, Antonela Kapitanović i Josip Vučetić jučer su predali vrijednu donaciju potrepština Kabinetu za ranu prevenciju autizma Caritasa Zadarske nadbiskupije. Zahvaljujući klupskoj inicijativi #Entuzijasti su na utakmicama prije Božića skupljali novčana sredstva namijenjena pomaganju Kabineta, ali i siromašnima župe Srca Isusova.


"U predbožićnoj akciji na domaćim susretima našeg Kluba prikupljeno je ukupno 2770 kuna od čega je polovica donirana najpotrebitijima u župi Srca Isusova" - naglasio je Josip Vučetić, tajnik KK-a Diadora.


Nina Barić i Nikolina Jezernik iz Kabineta za ranu prevenciju, zahvalile su se na donaciji te istaknule kako se Kabinetu stalno javljaju novi članovi. Zato im ova gesta puno znači.


"Iznimno smo sretni i zahvalni što su naši članovi još jednom pokazali svoje veliko srce, jer ovu donaciju ne bi bilo moguće realizirati bez njih. Akciju podizanja svijesti o autizmu mogu podržati i ostali sugrađani uplatom na žiro račun Udruge za autizam Zadar: HR7124070001100351837“, izjavila je Antonela Kapitanović iz Diadore.


Josip Vučetić, Antonela Kapitanović i Nina Barić

190 views
logo diadora.png
0
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon