Preko "Dražena" do 6. pobjede?

Nakon dvije teške utakmice Kupa Krešimira Ćosića, #Entuzijasti se ponovno okreću domaćoj Drugoj ligi Jug.


U goste na Bili Brig dolazi mlada ekipa OKK Dražen Petrović. Iako se oni u ovoj ligi natječu van konkurencije, svakako do opuštanja ne smije doći te igrači trenera Pešuta idu po pobjedu. Ipak, trener je odlučio odmoriti kapetana Marina Zrilića i Roka Butića, te priliku dati dvojici juniora.

Uz Antonia Franova, svoje prve minute mogli bi izboriti kapetan juniora Maro Burčul i Paško Frančeskini. Nešto više o samoj utakmici može nam reći 16-godišnji junior Diadore - Antonio Franov.Nakon dva mjeseca od početka sezone, momčad je i dalje neporažena, kakva je atmosfera u ekipi?

"Atmosfera je odlična i cijela momčad diše zajedno, istina je da smo neporaženi, ali ne smijemo se opustiti. Svjesni smo da su sada svi gladni pobjede protiv nas! "


Trenutno si najmlađi član ekipe, kako si zadovoljan svojim statusom i igrama koje pružaš?

"Sigurno da nije lako, ali sam zadovoljan sa svojim statusom. Mislim da s moje strane ima još dosta prostora za napredak te da mogu pružiti i bolje igre."


Nakon velikog slavlja u kupu, fokus opet prebacujemo na ligu, sljedeći protivnik je mlada ekipa iz Šibenika, OKK Dražen Petrović, jeste se posebno pripremali za njih?

"Svakoj ekipi pristupamo jednako i nikoga ne želimo podcjeniti! "


Poziv navijačima...

"Dođite u nedjelju u 20:30 na Bili Brig i povedite nas do šeste pobjede u nizu!"


SVI NA BILI BRIG!!!

NEDJELJA 20:30


107 views
logo diadora.png
0
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon