Protiv Cetine za nastavak niza

Nakon tri odigrane utakmice, #Entuzijasti izgledaju moćno, organizirano i tu ne misle stati. Stanje na tablici (3-0) pokazuje diobu prvog mjesta koju dijele sa Sukošanom. Ne treba odmah poletjeti, ali istina, ništa nije slučajno. U sezonu se ušlo maksimalno ozbiljno, sa napornim pripremama. Velike pohvale idu treneru Mariju Pešutu, ali i njegovim pomoćnicima Davidu Zubčiću i Darku Melniku, koji su osmislili zahtjevne pripreme, te u konačnici mogu računati na svih 12 igrača.


Ono što posebno veseli je sjajna timska igra, te se gotovo svaku utakmicu netko drugi istakne. Prošlu utakmicu je to bio Lovre Kovačević koji je bio jedan od najboljih sa 13 poena, 4 skoka i 3 ukradne lopte.


Iza vas su tri utakmice i tri pobjede, kakav je osjećaj ?


"Osjetiš veliko zadovoljstvo, ali i još veću glad za pobjedom u narednim utakmicama. Nadam se da ovo nije kraj nego tek početak niza."


Jesi li zadovoljan vašom igrom ili smatraš da još možete rasti ?


"Zadovoljan jesam, ali uvijek možemo bolje i treba težiti prema tome."


Koliko daleko ova ekipa može ?


"Do Premijer lige, a onda ćemo vidjeti.."


Nakon nešto slabijeg ulaska u sezonu, prošlu utakmicu predvodio si svoju momčad sa 13 poena, 4 skoka te 3 ukradene lopte. Kako komentiraš svoju igru ?


"Bio sam van terena desetak dana radi manjeg operacijskog zahvata, te mi je trebalo određeno vrijeme da uhvatim kontinuitet. Sada se polako vraćam u ritam, te se nadam da ću rasti iz utakmice u utakmicu."


Protivnik je ekipa KK Cetina, nešto o njima ?


"Iskusna ekipa i uvijek su neugodni, gdje god igraju. Treba gledati sebe i pobjeda ne smije doći u pitanje."


"Ne treba ni govoriti da bez navijača ne možemo, ipak su oni naš 6. igrač, te koristim priliku da ih pozovem u što većem broju da dođu gledati lijepu košarku, te da budu naš forte!"


SVI NA BILI BRIG !!!

SUBOTA, 21:00h


97 views
logo diadora.png
0
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon